Annett tycker att vi har haft tillräckligt med recept med pepparkakssmak på bloggen nu. Men jag kan bara inte hejda mig:) Till jul skall det vara så, man kan helt enkelt inte få för mycket av det goda. Å då skulle ni ju gå miste om dessa små godingar som jag hittade på pink pastry!
Hur enkelt som helst och väldigt gott. Å vet ni vad, jag kommer att göra flera inlägg med liknande smaker så jag ber om ursäkt i förväg:)))
Här är receptet:
200 g krossade pepparkakor
150 g philadelphia
200 g choklad
Gör så här:
1. Mixa pepparkakorna till fina smulor.
2. Ta fram en elvisp och vispa samman philadelhpian med kexsmulorna.
3. Rulla små bollar. Låt dem stelna i frysen i minst 30 minuter.
4. Smält chokladen över vattenbad.
5. Doppa bollarna och låt dem stelna. Förvara i kylskåp.
/Sofia
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar