Välkommen! I en djungel av bakbloggar vill vi göra en blogg med det vi saknat hos andra. Här vill vi att ni ska känna er som hemma, hitta inspiration och roliga tips. Från det allra enklaste till det lite mer avancerade. Vi kommer inte bara att visa det vi lyckas med utan även det vi misslyckas med, så ni slipper gå i samma fälla. Vi har även lite smått börjat baka på beställning. Så hör av er om ni hittar något ni gillar:)


/Annett & Sofia



måndag 12 mars 2012

Ballerina mint cake balls!


Cake balls med Ballerina mintchoklad så enkelt, så gott! Livsfarligt för mig som älskar mintchoklad! Gillar egentligen inte att baka med hjälp av något "köpt" då blir det ju liksom inte hembakat. Men har ju läst så mycket om alla Cake pops/Cake balls så jag ville prova den här enkla varianten. Som sagt de blev livsfarliga:)


Recept:

1 pkt Ballerina mint choklad
100 g philadelphia
200 g smält mörk choklad

Gör så här

1. Mixa kexen till fina smulor.
2. Vispa samman dem med philadelphian. Rulla små bollar. Låt dem stelna i frysen i minst 30 minuter(mina fick ligga i frysen i en vecka innan nästa steg).
3. Smält chokladen över vattenbad. Doppa bollarna och låt dem stelna. Förvara i kylskåp.
/Sofia

2 kommentarer:

  1. Hahaha!:) Jodå, skamfläckar behöver också se ljuset ibland!:) Men garderoben vid mitt kontor/lager...Ja, där gick gränsen:)
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Supergoda, men framförallt mycket välgjorda..=)

    SvaraRadera