Välkommen! I en djungel av bakbloggar vill vi göra en blogg med det vi saknat hos andra. Här vill vi att ni ska känna er som hemma, hitta inspiration och roliga tips. Från det allra enklaste till det lite mer avancerade. Vi kommer inte bara att visa det vi lyckas med utan även det vi misslyckas med, så ni slipper gå i samma fälla. Vi har även lite smått börjat baka på beställning. Så hör av er om ni hittar något ni gillar:)


/Annett & Sofia



söndag 20 januari 2013

Monster high tårta

Då var det dags för veckans sista tårta:) Mathilda fyller 9år och önskade sig en monster high tårta. Måste erkänna att jag inte visste riktigt vad detta var. Men det är ju det som är kul oxå:) Gillade definitivt detta tema på tårtan. Tårtan är fylld med citronmousse och hallonmousse, spacklad med hallonmarängsmörkräm och täckt med sugarpaste. Dekorationerna är också gjorda i sugarpaste. Eftersom Mathilda är allergisk mot mjölkprotein fick hon en egen tårta.
Denna tårta var fylld med hela hallon och hallonvaniljkräm. Sedan är den spacklad med chokladsmörkräm och täckt med sugarpaste. Även dessa dekorationer är gjorda av sugarpaste. /Sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar