Välkommen! I en djungel av bakbloggar vill vi göra en blogg med det vi saknat hos andra. Här vill vi att ni ska känna er som hemma, hitta inspiration och roliga tips. Från det allra enklaste till det lite mer avancerade. Vi kommer inte bara att visa det vi lyckas med utan även det vi misslyckas med, så ni slipper gå i samma fälla. Vi har även lite smått börjat baka på beställning. Så hör av er om ni hittar något ni gillar:)


/Annett & Sofia



tisdag 29 januari 2013

10-årig bröllopstårta!

Då var det dags för nästa bröllopstårta, Lisa & Petter som firar 10-årig bröllopsdag. Grattis!
Detta skulle de fira med släkt och vänner, till festen ville de gärna ha en bröllopstårta. Eftersom vi redan hade ett bröllop inbokat fick tårtan gå i samma stil och smak. Men samtidigt ville jag gärna göra den lite annorlunda. Festen skulle hållas i lokal som går i lite gammal och rustik stil och brudparet tänkte dekorera med röda rosor så därför fick tårtan också röda rosor. Lisa & Petter ville gärna att det skulle framgå på tårtan vad de firade.


Så det blev ett hjärta kantat med pärlor och deras initialer samt siffran 10. Tårtan är fylld med hallonmousse och chokladmousse. Spacklad med vitchokladsmörkräm och täckt med vit sugarpaste. Dekorationerna är också gjorda av sugarpaste.


/Sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar