Välkommen! I en djungel av bakbloggar vill vi göra en blogg med det vi saknat hos andra. Här vill vi att ni ska känna er som hemma, hitta inspiration och roliga tips. Från det allra enklaste till det lite mer avancerade. Vi kommer inte bara att visa det vi lyckas med utan även det vi misslyckas med, så ni slipper gå i samma fälla. Vi har även lite smått börjat baka på beställning. Så hör av er om ni hittar något ni gillar:)


/Annett & Sofia



onsdag 16 maj 2012

Cake balls Ballerina choko!


Jag har ju provat att göra cake balls med flera olika sorters kex och här kommer ännu en variant. Dessa cake balls är gjorda på Ballerina choko och doppade i Marabou mjölkchoklad. Dessa fick följa med till ett möte på jobbet:)

Cake balls Ballerina choko:

1 paket Ballerina choko
100g creme cheese
200g Marabou mjölkchoklad.

1. Mixa kexen i en matberedare.
2. Tillsätt creme cheesen. Blanda väl.
3. Forma smeten till bollar. Låt dessa stå i frysen någon timma.
4. Smält chokladen över vattenbad.
5. Rulla bollarna chokladen och lägg dem sedan på smörpapper för att torka.
6. Vill man dekorera dem får man vara snabb innan chokladen torkar. Eftersom de varit frysta torkar de snabbt.

/Sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar