Välkommen! I en djungel av bakbloggar vill vi göra en blogg med det vi saknat hos andra. Här vill vi att ni ska känna er som hemma, hitta inspiration och roliga tips. Från det allra enklaste till det lite mer avancerade. Vi kommer inte bara att visa det vi lyckas med utan även det vi misslyckas med, så ni slipper gå i samma fälla. Vi har även lite smått börjat baka på beställning. Så hör av er om ni hittar något ni gillar:)


/Annett & Sofia



lördag 18 maj 2013

NHL-tårta till Arvid och prinsessan Heddas tårta!

Min kollegas hockey-tokige son fyllde 11 år förra veckan. Så en tårta med NHL- emblemet fick det bli! Jag skar ut det i sockerpasta men sen är tårtan täckt med orange-färgad vitchoklad-fluff. Jag gjorde det på lillasysterns prinsess-tårta i somras, så vi körde en favorit i repris! Upptäckte att jag aldrig visat den, så här kommer en bild på den oxå :)

 
Prinsessan fick nog blåbär och vit choklad i sin, men i hockey-tårtan är det mjölkchokladfluff och hallonmousse! Pärlorna på är från Ditt skafferi och är lite mjukare än vanliga silverkulor. Fluffet är färgat med Wiltons pastafärger och kronan är gjord i sockerpasta från Wilton.
 
 
.
/Annett

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar